Det finns många bra saker med film. Det erbjuder en flykt från vardagen där du kan tillåta dig själv att drömma dig bort och stimulera din fantasi. Det är en bra sak att göra tillsammans med en partner eller med dina barn. Du kan se på film med kompisgänget eller dina föräldrar eller med nästan vem som helst. En annan bra sak med film är att det ger väldigt mycket värde för pengarna. Med alla nya streamingtjänster som kommit går det att se väldigt mycket film för en väldigt låg penning. Det gör att du kan använda film som ett sätt att spara pengar men ändå känna att du kan unna dig något extra i vardagen.

Se på film när du sanerar ekonomin

Om du hamnat i en ekonomisk kris av någon anledning är film en väldigt bra sak att göra. Även de som har minst pengar kan enkelt och billigt se på film idag. Detta eftersom internet numera ingår som en lägstanivå i det ekonomiska biståndet, det som förut kallades socialbidrag. Även du som av någon anledning är skuldsatt och lever på existensminimum får ha internet och TV utan att kronofogden kan ta det ifrån dig.

En sådan situation är besvärlig att vända. Men film är något som kan hjälpa dig att härda ut medan du försöker få styr på ditt liv. Ett bra sätt att göra det på är att vända dig till nstart.com som erbjuder olika typer av samlingslån. När du ansöker om ett sådant på nstart.com kan du minska dina totala amorteringar för att få pengar över till annat. Kanske något gott till filmen?

Spara pengar genom att ordna myskväll hemma

Alla har inte permanenta ekonomiska problem. Men de flesta går igenom perioder där de behöver dra ner på utgifterna. Det kan handla om en helt vanlig januari innan lön. Eller om att ni ska åka på semester och behöver spara lite pengar. Även här är film ett bra sätt att inte behöva ha det tråkigt medan ni drar in svångremmen.

Ett bra alternativ till att göra något dyrt utanför hemmet är att se till att ordna en härlig hemmakväll. Duka upp med lite god mat. Köp hem läsk och popcorn. Ordna så att det blir riktigt skönt i soffan och tänd några levande ljus. Sen är det bara att ni väljer en eller ett par filmer som passar hela familjen så kan ni få en grym helg för nästan inga pengar alls.